Music and...!
Muzikale thema concerten
Elk jaar in april vormt Heinenoord voor even het muzikale middelpunt van de Hoeksche Waard. Met de Music and..! concerten in het voorjaar zorgen wij al meer dan 10 jaar voor een muzikale avond die qua muzikaliteit, aankleding én bijpassende gasten klopt.
MUSIC AND...! OVERZICHT
2022
Music and.... On the road again!
Hier hebben we twee jaar naar uitgekeken! Door de pandemie waren de concerten in 2020 en 2021 niet mogelijk. Het thema voor het voorjaarsconcert was snel bedacht: we ervaren met zijn allen meer vrijheid en we mogen weer op pad. We halen de wereld gewoon naar Heinenoord met muziek uit Italië, Spanje, Latijns-Amerika en ook Hollandse meezingers zullen niet ontbreken. Samen met artiesten Muriel te Loo en Alex de Meij was MUSIC AND.... On the road again een muzikaal feestje. Het concert werd gegeven in de feesttent van de Oranjevereniging.
2019
Music and... Our island!
1-1-2019 was het dan zover: het eiland Hoeksche Waard is één gemeente. Met medewerking van Hoekschewaardse muzikanten maken we er een mooie avond van. Arjen v/d Merwe zingt en swingt met Da Capo. De Duifies nemen ons mee terug in de tijd van de jaren 60 en 70.
2018
Music and… The best of!
Al 10 jaar Music and…!
Al 10 jaar Music and..! Dat hebben we gevierd met een best of, waarin alle thema’s van de afgelopen jaren weer langskwamen. Natuurlijk mochten de mannen van Haystax daarbij niet ontbreken. Als vanouds wisten zij de zaal weer mee te krijgen in hun aanstekelijke Hilbilly stijl.
2017
Music and… Legends!
met Sebastiano Zafarana
Mozart meets Glenn Miller, Sinatra, Tom Jones en de BeeGees die moeiteloos het podium delen met Michael Jackson, dat was Music and...Legends! Op zaterdag 22 april was Sebastiano Zafarana onze gast. Sebastiano was jarenlang de frontman van Sesam Sensation, één van de beste coverbands in Nederland en natuurlijk draaiden de stoelen om tijdens zijn blind auditie bij The Voice of Holland. De Music and... Legends! was een avond vol muziek van legendarische componisten en artiesten in een nieuw jasje.
2016
Music and... Latin Nights!
met Meike van der Veer
Van het Amazone gebied naar de straten van Buenos Aires en Havana. Op zaterdag 16 april 2016 hadden wij het hele Latijns Amerikaanse continent in een swingend en avondvullend programma! Salsa, Tango, Mambo... stilzitten was geen optie!
2009
Music and... Musicals!
met Jurko van Veenendaal en Silvia Robbemont
2015
Music and... The Spirit of the Celts!
The Highlands, wegdromen bij prachtige vergezichten, 'n vleugje mystiek... maar ook de sfeer van een gezellige Ierse pub, inhaken en meezingen! Op 11 april 2015 mocht het allemaal, tijdens het voorjaarsconcert samen met The Saint Andrews Pipeband uit Rotterdam en The Doggy Few uit Groningen. Het was een afwisselende muzikale maar vooral geslaagde avond.
2014
Music and... Swing!
met Edwin Monteyn
New York, halverwege de vorige eeuw... de deur van een rokerige nachtclub zwaait open en op straat klinken flarden van bigband muziek… Op zaterdag 12 april 2014 liet Da Capo deze tijden herleven tijdens het Music and…Swing! concert. Samen met jazz- en popzanger Edwin Monteyn stond het muzikale programma garant voor een swingende avond!
2013
Music and... Paris!
met Theaterbende Oud-Beijerland en Philipe Elan
2012
Music and... Haystax!
met Haystax
2011
Music and... Motown!
met Martine Mulder en Herman Beumers
2010
Music and... Holland!
met Theaterbende Oud-Beijerland en Laura Vlasblom
SPONSORS