Het plezier in het maken van muziek staat voorop

DaCapo

Binnenmaas Fanfare Orkest Da Capo is een vereniging waarbij het plezier in het maken van muziek voorop staat. Onder leiding van dirigent Rens van Leeuwen wordt gestreefd naar muziek maken op niveau. Het repertoire is divers, van mars tot musical, van klassiek tot pop en natuurlijk ook eigentijdse composities. Kortom: Da Capo is een gezellige en muzikaal veelzijdige vereniging. Het orkest repeteert op woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in multifunctioneel centrum De Tienvoet in Heinenoord.

 

Ensembles

Naast het fanfare orkest, wordt er soms ook in aparte ensembles samen gespeeld. Denk hierbij aan  een koperensemble bij kerkdiensten of een dweilband tijdens een dorpsfeest of braderie.

Dirigent

Da Capo staat sinds januari 2024 onder leiding van dirigent Rens van Leeuwen. Hij heeft het stokje overgenomen van Jos den Boer, die ruim 20 jaar voor Da Capo heeft gestaan. Rens is geen onbekende van Da Capo: hij viel af en toe al in, én heeft met Da Capo op 11 november op het Hoekschewaards festival gespeeld. Hier haalde Da Capo mooie punten en vooral een heel positief juryrapport.

 

Veel van onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt
dankzij de bijdrage van onze sponsoren.
Draagt u onze vereniging ook een warm hart toe?

Uw gegevens: 

SPONSORS