Het plezier in het maken van muziek staat voorop

DaCapo

Binnenmaas Fanfare Orkest Da Capo is een vereniging waarbij het plezier in het maken van muziek voorop staat. Onder leiding van dirigent Jos den Boer wordt gestreefd naar muziek maken op niveau. Het repertoire is divers, van mars tot musical, van klassiek tot pop en natuurlijk ook eigentijdse composities. Kortom: Da Capo is een gezellige en muzikaal veelzijdige vereniging. Het orkest repeteert op woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in multifunctioneel centrum De Tienvoet in Heinenoord.

 

Ensembles

Naast het fanfare orkest, wordt er soms ook in aparte ensembles samen gespeeld. Denk hierbij aan  een koperensemble bij kerkdiensten of een dweilband tijdens een dorpsfeest of braderie.

Dirigent

Da Capo staat sinds 2003 onder leiding van dirigent Jos den Boer. De afgelopen jaren zijn onder zijn leiding veel muzikale ontwikkelingen doorgemaakt, waarbij we in april 2018 de 10e editie van het voorjaarsconcert Music and..! mochten meemaken. De Music and..! concerten staan elk jaar in het teken van een thema, dat zowel muzikaal en met behulp van ondersteunend beeldmateriaal en artiesten, door Jos, samen met een actieve concert- en muziekcommissie wordt vormgegeven.

Veel van onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt
dankzij de bijdrage van onze sponsoren.
Draagt u onze vereniging ook een warm hart toe?

Uw gegevens: 

SPONSORS